OBJECTIUS

    Abans de crear UNIPEIX com a empresa, els càrrecs directius sabien que un dels factors determinants en l’èxit empresarial (Key success factors) seria l’aplicació d’una bona metodologia de treball.
    Aquests 4 punts bàsics i alguns més formen part del nostre mètode de treball; en aplicar-los no busquem tan sols un benefici econòmic, sinó que, a més dirigim els nostres esforços cap a una satisfacció total per part dels nostres clients… sens dubte una fita bastant ambiciosa.

Aquesta metodologia, correctament estructurada, constitueix la veritable guia de l’empresa, on es destaquen aspectes tan importants com:

  • LA QUALITAT: Sabem que el principal atractiu dels nostres productes i el reconeixement que rebem dels nostres clients es basa en la qualitat.
  • GESTIÓ RÀPIDA I EFICAÇ: Sempre fem la cadena compra > transport > emmagatzematge > venda, amb la major rapidesa i eficiència possible.
  • ATENCIÓ AL CLIENT: Sempre mostrem una visió estratègica en el mercat, una adequació constant a les noves necessitats dels nostres clients.
  • EXPANSIÓ: En desenvolupar totes aquestes tasques podrem plantejar-nos una futura expansió dels nostres punts de venda.